اقتصادی خانواده بعنوان رشته جدید علمی
اقتصادی خانواده بعنوان رشته جدید علمی
در بسیاری از منابع که در ادامه آمده است دلایل بررسی امور مالی و اقتصادی خانواده بعنوان یک رشته علمی و دانشگاهی جدید مطرح شده است. رشته علمی اقتصاد امور خانواده و شاخه اکادمیک اقتصاد خانواده در سال های اخیر در حال ظهور بعنوان یکی از شاخه های رشته های اقتصاد و رشته های علوم اجتماعی مطرح شده است.
توجه به امور پولی و اقتصادی خانواده ها به منظور ارتقای هوش اقتصادی افراد جامعه، یکی از مهمترین دانش هایی است که هر فردی چه رئیس بانک چه یک کشاورز سالخورده باید با آن آشنا باشد. این شاخه علمی به دنبال توسعه سواد اقتصادی خانوارها، و رفتارهای آنها و نیز توجیه رفتارهای واحد خانواده بر اقتصاد کشورها و جهان است.
-
نرم افزار اکسل زمان بندی وظایف۹۸۱۰۰ تومان
-
محصول تخفیف خوردهاکسل ارزش یابی قیمت طلا۶۸۱۰۰ تومان
-
آموزش اکسل از صفر – مبتدی
-
اکسل محاسبه سود بانکی | برای همه بانک ها۴۸۷۰۰ تومان
-
محصول تخفیف خوردهاکسل بودجه خانواده۴۹۹۰۰ تومان
-
اکسل تبدیل اجاره و پیش آپارتمان۴۶۸۰۰ تومان
-
اکسل مدیر ساختمان۱۹۵۸۰۰ تومان
-
فایل اکسل TOPSIS۶۳۸۰۰ تومان
-
محصول تخفیف خوردهنرم افزار اکسل محاسبه قیمت طلا۵۹۳۰۰ تومان
در ادامه بنیادهای معرفت شناختی و مبانی نظری موضوع رشته اقتصاد خانواده مطرح شده است. این شاخه علمی شامل مباحث مهمی از جمله بودجه ریزی در خانواده ها، و بودجه بندی و حساب کتاب منابع درآمد و هزینه خانوارها، محاسبه های اقتصادی و ارتقای سواد مالی خانواده ها، توسعه فردی افراد خانواده و آگاهی عمومی خانواده ها، و همچنین توجه به مباحث ارتقا و توسعه هوش اقتصادی خانواده ها است.
دیدگاه معرفت شناختی به امور اقتصادی خانواده ها
حوزه جدید امور مالی خانوار عمدتاً تصمیمات مالی خانواده ها در پس انداز، سرمایه گذاری، مصرف و ترجیحات ریسک را مورد بحث قرار می دهد. همه مسائل را نمی توان به طور مؤثر از طریق رویکرد تقلیل گرایانه بررسی کرد (فرانکلین، ۱۹۹۰؛ بریتکروز، ۲۰۲۲). مسائل به هم پیوسته (ویسوادر، ۱۹۸۶) با تأثیرات متقابل در جامعه و خانواده (مارگناو و همکاران، ۱۹۸۲) مستلزم رویکرد زمینه گرایی است (نیلسون، ۱۹۹۰؛ بریتکروز، ۲۰۱۹).
تامین مالی خانوار می تواند بهترین عملکرد را در زمانی که برای هر خانواری در یک دیدگاه مبتنی بر مورد اعمال شود، به دست آورد. این پدیده علم خانواده را می توان با رویکرد اکو فرهنگی نیز توضیح داد (Breitkreuz, 2019). رویکرد پوزیتیویسم میتواند در هنگام مطالعه مسائل مضراتی ایجاد کند، زیرا اتخاذ تصمیمات استاندارد میتواند ترجیحات خانوار را در انتخاب گزینههایی که به بهترین وجه با ویژگیهای خود سازگار است محدود کند.
دیرکز (۲۰۱۱) استدلال کرد که بسیاری از کارهای تحقیقاتی در مورد امور مالی خانوار از نمونه های غیرنماینده استفاده می کنند و نمی توانند یافته های آنها را تعمیم دهند. در مورد گفته حق با وی است، اما به نظر می رسد رویکرد کمی نمی تواند در این زمینه مطالعاتی مؤثر باشد. بنابراین، مطالعات مالی خانوار را می توان از منظر اکولوژیکی انسانی مورد بررسی قرار داد (کاپرا، ۲۰۰۸). خانوارها ملزم به ایفای نقش کلی (Straus, 1990) برای به دست آوردن بهترین مبادلات در میان کارکردهای مالی و عاطفی خانواده هستند.
ارسال یک در تیکت پاسخ جدید آمد