عشق اکسل

love to Excel عشقم به اکسل

در سن حدود ۱۴ تا ۱۵ سالگی از درس و مدرسه متنفر بود؛ ولی عاشق مهارت آموزی.

برعکس درس خواندن عاشق نقاشی و شعر بود و علاقه زیادی به یادگیری مهارت های جدید داشت. تمایل داشت هر مهارتی را که هر شخصی می تواند او نیز یادبگیرد و بتواند به آن خوبی انجام بدهد. این تمایل ذاتی حد و مرزی نداشت می خواست تمام مهارت ها را یادبگیرد و یادگیری مهارت جدید به او لذتی خوشایند و حس خوشحالی درونی میداد یا به قول لاتین احساس جوفول موجب یادگیری مهارتی دیگر به مجموعه مهارت های قبلی میشد.

امروز نیز محدودیت های مدرسه و سیستم آموزشی استعداد های ذاتی کودکان ما را سرکوب و خاموش می کند. استعدادهایی که کودکان سرزمین ما دارند و اگر پرورش یابد می توانند به کارآفرینی و حداکثر بهره وری در کشور ما منجر شود.

مدیریت درست و هدایت هدفمند “استعدادهای ذاتی پولساز مشتاق” می تواند منجر به قهرمان آفرینی در زندگی کودکان شود. اگر استعدادها به درستی در جهت خلاقیت هدایت شود می تواند نظامی ایجاد کند که هرفردی بخشی از مشکلات جامعه را تامین و نیاز های کل نظام اقتصادی و اجتماعی برآورده شود.

مشاهده نرم افزارهای اکسل درآمد زایی و  اقتصادی

به سراغ داستان خودمان برویم.

او از محدودیت های مدرسه و قواعد و هنجارهای نظام آموزشی دهه ۶۰ بیزار بود. وقتی دوران راهنمایی را با نمراتی بسیار پایین و عملکردی بسیار ضعیف تمام کرد. در ابتدای ورود به دبیرستان از مدرسه ترک تحصیل کرد.

روزی به دوستان صمیمی که هررزو باهم به مدرسه می رفتند گفت از فردا دیگر به مدرسه نخواهم آمد. دوستان که حرف های او را جدی نگرفته بودند فردای آن روی بدلیل دیرکرد او دقایقی منتظر بودند که باهم به مدرسه بروند. چون دیرکرد خارج از حد معمول بود به منزلش رفتند و وادارش کردند که باهم به مدرسه بروند. او نیز به اصرار و ناچار پذیرفت که با آنها به مدرسه برود.

یک هفته بعد تصمیم گرفت که برای همیشه ترک تحصیل کند. اینبار برای اینکه از اجبار دوستان در امان باشد از منزل خارج شد. این شد شروع ترک تحصیل یک عاشق مهارت

روزهای بعد از ترک تحصلی علاقه شدید به جدول ضرب و کار با ضرب های پیچیده موجب ایجاد یک دفتری از جداول ضرب چندرقمی شد. این مهارت آموز مشتاق فهرستی از ردیف ها و ستون ها را بطور منظم کنار هم چید و جدول ضربی برای خود تنظیم کرد که نوعی بازی شگفت انگیز با عداد بود.

بازی عددی با جدول ضرب کاغذی اشتیاقی بود که میشد بعد از کارهای روزانه در مزرعه و مشکلات زندگی با آن سرگرم شده و خوشحال باشد. این جدول ضرب بچگانه نوعی جدول بسیار بزرگ بود که از ردیف های افقی و ستون های عمودی تشکیل میشد که تقاطع ردیف ها و ستون ها اعداد حاصلجمع حاصلضرف و اختلاف های بین اعداد و نسبت های تقسیم عدد های متقاطع را نشان می داد. آن زمان هنوز کامپیوتر به بازار نیامده بود. در سال های ۱۳۷۵ یا ۱۹۹۶ بود. در آن زمان هنوز نرم افزارهای صفحه گسترده یا اسپرید شیت به وجود نیامده بودند.

این نوجوان مشتاق دیوانه مهارت آموزی هر روز در زمان کارهای روزانه وارد رویاهای خود با آن جداول اعدادی می شد. این میل به حدی بود که تجسم وسایلی مانند ضبط صوت یا ماشین حسابی که آن زمان در بازار بود با ترکیبی از جداول و امکانات متفاوت بود.

بعد از مدتی تصمیم گرفت مجدد ادامه تحصیل بدهد. هرچند نمی دانست با چه هدفی و برای چه می خواهد به مدرسه برود. اما ایبار مدیران مدرسه از ثبت نام او ممانعت کردند که بدلیل شرایط سنی لازم اجازه ثبت نام وجد ندارد. هر روز بی دلیل با دوستان به مدرسه می رفت و در حیاط مدرسه می نشست. روی بدون اجازه به سرکلاس رفت. کلاس مشاوره تحصیلی .

معلم مشاوره از او پرسید که آیا مشکلات ثبت نامی او حل شد که در کلاس نشته و بعد از شنیدن جواب منفی اون پرسید پس چطور وارد کلاس شدید. بعد از دیدن اشتیاق دانش آموز، با وساطت معلم مشاوره این بار ثبت نام او انجام شد. معلم مشاور نمی دانست که این حرکت اون به کجا ختم خواهد شد. دانش آموز معمولی که همیشه ته کلاس می نشست و در تمام ۱۲ سال تحصیل در مدرسه همیشه ته کلاس و همیشه ضعیف به کجا می رسید.

 

ابزارهای اکسل عددایکس

مجدد به مدرسه بازگشت و ادمه تحصیل داد. نوجوان یادگیرنده مهارت این بار بطور بلاتکلیف به مدرسه می رفت بدون اینکه حتی بداند چه میخواهد.

تا اینکه اتفاقاتی در زندگی او موجب شد که عشق به مهارت آموزی او را تا مقطع دکتری تخصصی و کسب مدارج بالای دانشگاهی هدایت کند. آن نوجوان با یادگیری مهارت های جدید و متنوع از تخصص های مختلف به درجه دکتری تخصص PhD رسیده و همچنان آن علاقه به کار با جداول گسترده یا اسپرید شیت در او وجود دارد.

بعد از آشنایی با اکسل و نرم افزار های صفحه گسترده مانند SPSS و غیره علاقه دیرین دوباره زنده شد. این بار علاقه به یادگیری اکسل Excel و کار با جداول عددی بزرگ با عنوان ابرداده ها یا big data که می تواند تب اشتیاق او را خوشحال کند.

مهارت اکسل و مهارت GIS سیستم علایق او را متحول کرد.

شاید تجسمات کودکی او و رویاهایی که با ماشین حسابی کودک محاسبات بسیار بزرگ و پیچیده انجام میداد خود را در قالب برنامه مایکروسافت بیل گیتز یافت. این برنامه بینظری و شگفت انگیز همه چیزهایی که روزی رویای کودکی بود در خود داشت. تمام محاسبات ابرداده ای و بیگ دیتا را می توان در کسری از ثانیه انجام داد.

 

 

, , , ,
Share:

ارسال یک در تیکت پاسخ جدید آمد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش vLookUp در اکسل

با کلیک روی دکمه خرید زیر آموزش vLookUp در اکسل را دانلود کنید. محتویات ویدوی آموزی وی لوک آپ vlookup روش vlookup در اکسل چیست؟ ۱ اهمیت روش vlookup در اکسل. ۱ روش vlookup در اکسل چطور کار می کند؟ ۱ ویدئوی آموزش کار با روش vlookup در اکسل. ۲ کاربرد روش vlookup در big

368,000 ریال

تبدیل اکسل آنلاین

برای خرید محصول تبدیل اکسل آنلای می توانید از طریق دکمه خرید زیر اقدام کنید. این محصول یک برنامه آنلاین است که قابلیت های زیادی برای تبدیل اکسل به فرمت های مختلف دارد. این برنامه بطور آنلاین می تواند چارت ها و نمودارها یا عکس های داخل اکسل را استخراج کند و بصورت فرمت JPEG

489,000 ریال

پاور پوینت آماده توسعه سید

در این پاورپوینت اسلاید های مربوط به بحث توسعه سیدها در زیست شناسی ملکولی توضیح داده شده است. برای دریافت فایل اصلی این اسلاید ها این محصول را از طریق دکمه خرید زیر خریداری ودانلود کنید. اسلاید های آموزشی و ارایه برای زیست شناسی ملکولی توسعه سیدها

489,000 ریال

اسلاید با تشکر

ارائه صحیح و گیرا بخش قابل توجهی از هر پروژه است که می تواند دستاوردها و نتایج کار شما را به بهترین شکل بیان نماید. در این بین اسلاید نهایی بیشترین توجه مخاطبان و مشتریان را به خود جلب می کند. بنابراین صفحه آخر اسلاید را می توان بعنوان روح اسلاید و بخش هیجانی عاطفی

368,000 ریال

دانلود مرز مناطق نواحی و محلات شهری تهران

این محصول یک فایل گوگل ارث است که مرز مناطق شهر تهران نواحی شهر تهران و محلات شهر تهران را نمایش می دهد. این فایل با فرمت kml/kmz است و به راحتی در برنامه گوگل ارض باز می شود. مرز manategh navahi mahalat Tehran در گوگل ارث google earth مساحت منطقه ۱ شهر تهران ۴۶۶۱۱۵۶۸

498,000 ریال

نوشته های اخیر