قلب هر کسب و کار و فروشگاهی فروش است. اگر کسب و کار یا کاسبی ای فروش نداشته باشد باید با ضررو زیان کار خود را برچیند. پس لازمه ادامه فعالیت هر کاسبی فروش کالا یا خدمات است. علت اینکه برخی از فروشگاه ها بیشتر از سایر مغازه ها فروش دارند چیست؟ چرا گاهی فروش ما افزایش می یابد و گهگاهی فروش ما کم می شود؟ چه زمانی مردم بیشتر خرید می کنند و فروش ما بالا میرود. سلیقه مردم چطور میزان فروش را مشخص می کند. چطور می توانیم بدانیم کجاها و چه مکان هایی و چه زمان هایی فروش بالا می رود. این عوامل موجب موفقیت کسب و کار ما می شود. در ادامه مهمترین دلایل تجربی و علمی که باعث فروش می شوند را به شما معرفی می کنیم.
عوامل فروش بیشتر PPITAPE به عوامل اصلی گفته می شود که تعیین میکند در هر بازاری چه میزان محصولات را بفروش می رسانیم.
-
Excel حساب مدیریت ثروت و پس انداز و دارایی۳۸۷۱۰۰ تومان
-
اکسل هدفگذاری پس انداز طلا و نقره برای سرمایه گذاری با تارگت سالانه و وزنی۷۶۱۰۰ تومان
-
اکسل ثبت دارایی های شخصی و پیشرفت اقتصادی ثروت۹۸۳۰۰ تومان
-
اکسل حساب منزل: درآمد هزینه، پس انداز، دارایی شخصی و سرمایه گذاری۳۸۳۰۰۰ تومان
-
فرمول گردش پول و ترتیب جریان نقدینگی بین بازارهای مختلف۸۷۱۰۰ تومان
-
حسابداری مرکز خرید، پاساژ، مجتمع تجاری۲۹۸۰۰۰ تومان
این عوامل فروش شامل قیمت کالا یا جنسی که میفروشیم (P) روی فروش ما تاثیر می گذارد. هرچه قیمت را کمتر اعلام کنیم فروش بیشتر می شود و هرچه قیمت را بالا ببریم فروش کاهش می یابد. می توانید مقاله مفهوم فروش و خرید در بازار را مطالعه کنید.
عامل بعدی قیمت کالاهای جایگزین است (P). به عبارت دیگر، هر چه قیمت کالاهای جایگزین کاهش یابد قیمت کالای ما نیز کاهش می یابد. هرچه رقبا قیمت کالای مشابه ما را کمتر اعلام کنند فروش ما کاهش می یابد. اگر رقبا قیمت اجناسب خود را بالا ببرند تقاضا برای کالاهای و جنس های ما بیشر و فروش ما افزایش می یابد. همچنین اگر قیمت کت گران بشود تقاضا برای کاپشن بیشتر و فروش کاپشن بالا می رود. برای مطالعه درک رفتار خریداران و مشتریان در فروش می توانید به این مقاله مراجعه کنید.
عامل سوم درآمد مردم یا مصرف کنندگان است (i). هرچه درآمد مردم بیشتر شود فروش ما بیشتر می شود. در سال های رونق اقتصادی که درآمد مردم افزایش می یابد، فروش ما نیز بالا می رود. برعکس در زمان های رکودی که قیمت نرخ بهره بالا میرود و مردم پول ها را در بانک سپرده می کنند، فروش کاهش می یابد. پس درآمد مصرفکنندگان عامل مهمی در میزان فروش ما است.
عامل چهارم سلیقه یا (T) است. هر چندگاهی چیزی در بازار و بین مردم ترند می شود. چیزهایی که به اصطلاح مد می شود باعث می شود که فروش ما از آن افزایش یابد. پس ترند ها فروش را بالا میبرند. اگر زمانی کت شلوار راه راه مد شود فروش ما از آن جنس بیشتر می شود. اگر گوشی موبایل خاصی ترند شود فروش آن افزایش می یابد. همچنین سلیقه های مردم با توجه به سبک های الگوهای اجتماعی یا عوامل متعدد دیگر تغییر می کند. تشخیص سلیقه و مد جامعه به موقع می تواند فروش ما را بالا و سود ما را افزایش بدهد.
عامل بعدی تبلیغات است (T). عامل ادرورتایزمنت یا تبلیغ نقش مهمی در فروش بیشتر دارد. افراد یا صفحاتی که دنبال کنندگان یا بازدید بالایی دارند فروش با قیمت بیشتر انجام می دهند. بین دو فروشگاه یکی که در چهارراه پر تردد واقع شده و دیگری داخل کوچه بن بست قرار دارد و هردو اجناس یکسان دارند. فروشگاه سرچهاراه می تواند اجناس همان فروشگاه داخل کوچه را با قیمت بالاتری بفروشد. پیج های شبکه های اجتماعی با دنبالکنندگان بیشتر می توانند همان اجناس را با قیمت بالاتری بفروشند (چطور فروش آنلاین را افزایش بدهیم؟). تبلیغ کردن یک محصول در رسانه ها یا بیلبورد ها می تواند فروش را افزایش بدهد.
عامل دیگر جمعیت است (P). هر چه جامعه ای یا شهری جمعیت بیشتر داشته باشد بیشتر می تواند بفروشد. پس جمعیت عامل مهمی در افزایش فروش است. یک فروشگاه در شهر می تواند بیشتر از یک فروشگاه واقع در روستای دور بفروشد.
عامل دیگر افزایش فروش انتظارات جامعه است (E). اگر مردم انتظار داشته باشند که چندماه دیگر قیمت ها افزایش خواهد یافت حجوم می برند و به شدت خرید می کنند. پس انتظارات تورمی و گرانی در آینده نزدیک موجب بالا رفتن فروش می شود.
بنابراین، عوامل فروش بیشتر با فرمول PPITAPE می تواند نقش مهمی در فروش بالاتر هر کسب و کاری دارد.

دی ۱۸, ۱۴۰۳
چطور فروش آنلاین را افزایش بدهیم؟

دی ۱۸, ۱۴۰۳
درک رفتار خریداران و مشتریان در فروش

دی ۱۸, ۱۴۰۳
مفهوم فروش و خرید در بازار

دی ۱۵, ۱۴۰۳
روش های پیش بینی فروش در آینده

آذر ۲۷, ۱۴۰۳
ارسال یک در تیکت پاسخ جدید آمد